~ HOME ~ [email: marfait@smartpro.hu]      [Telefon: 06-30-977-1930]     
 
BEMUTATKOZÁS
SAJÁT ÉLMÉNYEIM...
... ÉS AHOGY MÁSOK ÉLTÉK MEG!
VÁLASZTHATÓ MŰSOROK
REFERENCIÁK, PARTNEREK
GALÉRIA
TEAM SMARTPRO ÉS TECHNIKÁJA
ELÉRHETŐSÉGEK
SUMMARY IN ENGLISH


"Köszönjük a fergeteges bulit, naggyyonn jóól éreztük magunkat, mindenki agyondícsérte a zenét"! Puszi: Julcsi és Máté (Esküvő, 2008)

"Köszönjük a jó zenét, a csajok le voltak nyűgözve, ügyesen keverted a számokat, úgyhogy minden elismerésünk. :-))" Anett (Peking Klub, 2007)

"Már többen is hívtak ma, hogy nagyon jó volt a zene. És tényleg! Nagyon köszönjük!" Aurika (Évfolyam találkozó, 2007)

"Tibcike! Köszönöm a fincsi zenéket! Nagyon jól éreztük magunkat (pedig nem ittam Phlogosolt) : ) Sok puszi!" Dóri (Születésnap, 2007)

"Szóóóóval, ha tényleg szervezel bulanit, akkor az első sorban fogom rázni a play that funky music-ra, hehe..:):)" Andrea (Évindító party, 2007)

"Hali! Azt mondta mindenki, hogy nagyon jó volt a zene. Persze az öregeken kívül, akik beszélgetni akartak… Üdv, Gergő" (Esküvő, 2006)

"Kedves Tibi! Köszönjük szépen a közreműködésed az esküvőnkön. Nélküled nem lett volna ilyen jó a buli! Minden vendég nagyon jól érezte magát, rólunk nem is beszélve! :o) a zenét pedig külön dicsérte mindenki!!! (még az idősebb korosztály is!) Sok hasonló sikeres bulit kívánunk!" Judit és Laci (Esküvő, 2006)

"Márfai Tibor. Egy életre megjegyzem magamnak ezt a nevet. Gigantikus szolgáltató vagy!" Géza (Szilveszter, 2005)

"Nagyon köszönjük a szervezést és ismét Boldog Új Évet kívánok. Jó volt a buli is, és jó volt a vacsi is. Zenében hiányoltam az Insomnia-t." Csaba (Szilveszter, 2005)

"Nagyon jó volt a buli, köszönöm a lehetőséget és örülök, hogy együtt lehettem veletek." Tibi (Szilveszter, 2005)

"Köszönjük az estét! Mondták is a partnerek, hogy milyen jó a DJ... : )" Zoli (Céges karácsonyi party, 2005)

"Nagyon király volt a buli, gratulációm! Sipi" (Születésnap, 2005)

"Mi is nagyon jól éreztük ám magunkat Petivel, nem is tudom, mikor buliztam utoljára, komolyan, már talán 2 éve is volt. Durva mi? Ezért is még inkább jól esett a táncolás, és Peti is nagyon jól érezte magát. :-) Nóra" (Születésnap, 2005)

"Tibi, még 1x gratulálok a party megszervezéséhez! Agnese" (Születésnap, 2005)

"Szia Tibi, klassz volt a buli, tetszettek a zenék! Gratulálok! Ha sikerül, megyünk legközelebb is! Kriszta" (Café del Márfai Party, 2005)

"Kedves Tibor! DJ-ügyekben a jövőben is számítunk Rád – feltétlenül kereslek, ha ismét szükségünk lesz egy fotogén (vagy egyszerűen csak jó zenét játszó) lemezlovasra :-) András" (Céges rendezvény, 2004)

"Kedves Tibi, nagyon nagyra becsült zenemesterünk! Nagyon szépen köszönjük, hogy az esküvőnkön hatalmas segítségünkre voltál abban, hogy mi és a rokonaink, barátaink jól érezzük/érezzék magu(n)kat, hogy egy remek este és éjszaka keretében örüljük annak, hogy immár "adminisztratíve" is egy család vagyunk! A visszajelzések alapján az emberek jót szórakoztak, amit nem kis részt nyilván a bulinak, a zenének és a táncnak köszönhetünk. Vagyis köszi neked, hogy segítettél hozzájárulni ahhoz, hogy vidáman induljon a házas létünk! Timi és Laci" (Esküvő, 2004)

"Szia Tibi! Nagyon örültem, hogy a motorja voltál ennek az esküvői meglepetés-shownak, és ügyesen is csináltad! Szóval jó volt látni téged ebben a jól álló szerepben. Csaba" (Esküvő, 2003)

"Drága Tibce! Köszi még 1x a bulit, remélem sokat fogunk még együtt tartani! "Te éled át"! Puszi, Ágik" (Cosa Nostra Party, 2003)

"Dear Tibor, The other night was great. Thank you for all of your help - much appreciated. I have been complimented on everything from the steaks, to the venue, to the music!!! Kay " (Kanadai Kereskedelmi Kamara, Rodeo Party, 2002)


FEL | VISSZA | FŐOLDALRA
- = Design & Web: Gwen.Arts = -