~ HOME ~ [email: marfait@smartpro.hu]      [Telefon: 06-30-977-1930]     
 
BEMUTATKOZÁS
SAJÁT ÉLMÉNYEIM...
... ÉS AHOGY MÁSOK ÉLTÉK MEG!
VÁLASZTHATÓ MŰSOROK
REFERENCIÁK, PARTNEREK
GALÉRIA
TEAM SMARTPRO ÉS TECHNIKÁJA
ELÉRHETŐSÉGEK
SUMMARY IN ENGLISH
2007. június

A debreceni utánpótlás atlétikai (U23) Eb-n újítást vezettek be a szervezők, és az Event Presentation Team keretében a verseny alatt végig, és persze a szünetekben is zene szólt. Miután engem kértek fel ennek lebonyolítására, felajánlottam a Magyar Atlétikai Szövetségnek, hogy kérjék be a magyar versenyzőktől a kedvenc zenéik listáját, hogy ezzel is biztosítsuk számukra a hazai pálya előnyét. Többen éltek is a lehetőséggel, néhányan csak a helyszínen leptek meg - szerencsére megoldható - kérésekkel, néhányan pedig előre leadták kívánságukat, az alábbi kommentárokkal kísérve:
"Örülök, hogy van egy ilyen lehetőségünk nekünk Magyaroknak, mivel a pályára mi nem vihetünk be se telefont, se semmiféle zenelejátszó eszközt! Legalábbis tavaly a VB-n így volt."
"Nagyon jó ötletnek tartom, amit leírt, és ha lehetséges, szeretném is igénybe venni… Előre is köszönöm szépen, és jó munkát kívánok."

2007. február

Gold Party. Akik ott voltak, tudják, hol volt. Két drága barátnő tartja évről évre rendszeresen úgy a szülinapi buliját, hogy mindig kitalálnak hozzá egy-egy témát. Ez 2007-ben az arany szín volt, de nem is ez a lényeg a történet szempontjából. Hanem inkább az, hogy a lefoglalt étterem különtermét kiadták egy aranylagzinak, vagy egy nem túl fiatalkorú ünnepelt születésnapjára. Egy általában nyitva tartott üvegajtó választotta el a már fáradva ünneplő idősöket a szomszédban csendesen gyülekező fiataloktól, ugyanis nem engedték, hogy ők a saját ízlésüknek megfelelő háttérzenét bekapcsolják.
21.30-kor az alábbi SMS-t kaptam az egyik hölgytől: "Nagyon kemény: hulla csönd van vagy cigányzene a különteremből… GYEREEEE!"
21.48-kor írt barátnője: "Tibiii! Gyereeee!"
Ha jól emlékszem, úgy 23 óra körül nyomta le valamelyik feka rapper zenéje a különterem muzsikáját...

2006. december

Bükfürdői orvosi konferencia esti partyjának kellős közepén hozzám lép egy vendég, s kérdezi:
- Maga próbálta már végigtáncolni a műsorát?
Mi mást is felehettem volna erre, minthogy:
- Nem!
- Hát nem is lehet! - mondta. - Ebben a korban már kell néha egy kis pihenő is, ezért úgy kell összeállítani a műsort, hogy legyen hullámzása.
Köszönöm szépen a jó tanácsot! Úgy érzem, amíg a bulikon zenélek, addig nem fogom tudni végigtáncolni a műsoromat, de majd ha befejezem pályafutásomat, megpróbálom valahogyan! : )))


FEL | VISSZA | FŐOLDALRA
- = Design & Web: Gwen.Arts = -